数学题目

a,b=4,9  (a,b)=1  [a,b]=36  (a,b)乘[a,b]=36  a乘b=多少??
a,b=4,8  (a,b)=4   [a,b]=8  (a,b)乘[a,b]=32  a乘b=多少??
a,b=14,20  (a,b)=2  [a,b]=?  (a,b)乘[a,b}=?
a乘b=?
规律是什么??

好评回答
    a,b=4,9 (a,b)=1 [a,b]=36 (a,b)乘[a,b]=36 a乘b=多少??
    a,b=4,8 (a,b)=4 [a,b]=8 (a,b)乘[a,b]=32 a乘b=多少??
    a,b=14,20 (a,b)=2 [a,b]=? (a,b)乘[a,b}=?
    [a,b]=14*20/2=140
    a乘b=14*20=280

    浙***