小学生英语短文

翻译:
I'm Tong tong ,I'm 12 years old .There are three people in my family ----my father ,my mother and I .In summer, I like swimming. In fall, I like flying kites . In winter , I like making a snowman . In spring , I like planting trees.I like singing and dancing . Can you tell me , what about you.

好评回答
    翻译答案:
    我是童童,我12岁了.我家有三口人——我的爸爸,我的妈妈和我。夏天,我喜欢游泳。秋天,我喜欢放风筝。冬天,我喜欢堆雪人。春天,我喜欢栽树。
    我喜欢唱歌和跳舞。你能告诉我,你是怎么样吗?
    *注释:
    1.“童童”为该小作者的名字,TOngtong的音译,汉字并不确定哪个“童”。
    2."---my father, my mother and I."中的单词 I 应该用 me代替。
    3.水平超出小学作文,我初中也写不出这样的好的英语来。
    Robin Lin

    1***