英语翻译汉语,谢谢啊!

I am come home finally . I seen your letter , I know your anxious .All this because of swine flu , I was inevitably delayed with in my backhaul .
In those days , I miss you in my mind . Are there happen like this things in your country ? The atmosphere is nervous very much in my country , everyone wore masks to go out , and to pray don't get illness , because the isolation is suffering thing .
In that shadow , most let me miss at the  faraway lover , that is you .I hope you are have health and happy .
It is late , kiss you .

全部答案

  • 版本1:
    我在家最后来。 我被看见您的信件,我知道您急切。所有这由于猪流感,我不可避免地延迟了与在我的回程运输。
    在那些日子里,我依我所见想念您。 有没有发生象这事在您的国家? 大气非常是紧张的在我的国家,大家戴着面具出去,并且祈祷不要得到病症,因为隔离遭受事。 遮蔽的In,多数让我丢失在遥远恋人,那是您。我希望您是有健康和愉快。
    It晚,亲吻您。
    版本2:
    我终于回来。我看到你的信,我知道你着急。所有这一切都因为猪流感,我不可避免地推迟了我的回程。
    在那些日子里,我想念你在我的脑海。是否有这样的事情发生在你的国家?这里的气氛非常紧张,在我国,每个人都戴着口罩出门,并祈祷不要生病,因为孤立是痛苦的事情。
    在这阴影,最让我想念在远方的爱人,那就是你。我希望你有健康和幸福。
    现在时间已晚,吻你。

    l***

  • 这是英语吗?

    1***