请问有同样经历的驴游么?

 美签行政审查问题,本人1月24日在北京美大使馆面试通过拿到蓝条后,等待护照回寄!今日登陆系统査询状态显示被行政审査,请问有同样经历的驴游么?行政审查需要多久?审查什么内容?有知道的么?

全部答案

  • 感谢各位同学们,今天上去查已经变成:ISSUEDYour visa is in final processing. If you have not received it in more than 10 working days, please see the webpage for contact information of the embassy or consulate where you submitted your application.

    逻***