你是我一生最爱的人

(请问哪位英文高人可以帮我翻译下面这段文字,多谢!`)
你是我一生最爱的人
偏偏无情却伤我最深
困在你怀里片刻都疼
从此找不到离开你的门
忘了你忘了我忘了昨天
我忘了痛忘了梦忘了危险
不停想不停问不停实验
你会爱我到多远
如果不能还是要分
爱从来就不可能完整
何必当初把誓言说得太过分
你是我一生最爱的人
靠你太近却陷得越深
迷路的灵魂乱了分寸
你却象一阵无情的风
不闻不问
爱在黑夜里沉沦
只为了可怜的温存
就可以跟随着起身

好评回答
      你是我一生最爱的人
    You are the very one that I love all my life
    偏偏无情却伤我最深
    But your heartless hurt my deeply
    困在你怀里片刻都疼
    Even a second in your arms is hurt dearly
    从此找不到离开你的门
    Can not find out your gate
    忘了你忘了我忘了昨天
    Forget you, forget me, forget the past
    我忘了痛忘了梦忘了危险
    I forget the pain, forget the dream, and forget the dangerous
    不停想不停问不停实验
    Keep thinking, keep asking, and keep experimentment
    你会爱我到多远
    How long will you love me
    如果不能还是要分
    If you can't love me, it must say bye
    爱从来就不可能完整
    Love is never complete
    何必当初把誓言说得太过分
    Why sware so seriously
    你是我一生最爱的人
    You're the very one I love all my life
    靠你太近却陷得越深
    The closer to you, the deeper I fell
    迷路的灵魂乱了分寸
    The missing soul has no direction
    你却象一阵无情的风
    You're just like the merciless wind
    不闻不问
    Do not hear, do not ask
    爱在黑夜里沉沦
    Love is depravity in the dark
    只为了可怜的温存
    Just for the meagre warm
    就可以跟随着起身
    And go away with it。

    e***