宜家就居然识系d[便便]观察bb噶健康情况?

 妈妈唔易做妈妈唔易做啊[流泪][流泪]一朝分娩,我地可以忍受男人都忍受唔到噶12级阵痛或者忍受自己个肚比人缝7层只为bb平安诞生[害羞]以前觉得屎好臭,见到都想呕,宜家就居然识系d[便便]观察bb噶健康情况,bb病左,我地又系护理师,药剂师,有时候连穴位都要学埋[凋谢]我地仲系营养师,知道咩咩补咩,知道咩同咩唔可以一齐食,知道咩系凉咩系热[强]我地亦系老师,教晓距怎样做人,怎样融入社会[阴险],天下妈妈都是伟大的!![强][强]ps.呢几日昊高烧不退,我已经3日无点训过觉,尽管我好辛苦,但只要昊快快好,我就满足幸福了,!![流泪][流泪][流泪]

全部答案

  • 喺啊……我老公话你做咩唔训觉,晚晚甘夜训,日头个仔唔起你都唔起.

    j***

  • 我个肺炎啊,搞到我一个星期无训,我觉得男人从来不觉得你会辛苦,有咩都只会埋怨你做得不够好

    A***