常常感觉自己一个人的时候很闷,生活中是乎少了些朋友,虽然自己很努力,可为什么总是很孤独呢?

好评回答
    尝试一下去交男(女)朋友,让他(她)在你的生活圈子里增添一点欢乐与观彩吧。也许你是少了他(她)的存在,才会感到孤独的。试试吧?其实试试也无妨啊。

    青***

其他答案

  • Set up some goals for yourself and try your best to achieve them. In the process you won't have time to feel lonely. Also engage yourself in some vigorous physical activities on a regular basis like running or swimming. Study shows that cardiovascular exercise will trigger brain to produce mood -enhancing hormones.

    a***

  • 主动一些,多交些朋友,我也有点类似的问题。欢迎 :379427374

    l***

  • 想了解一下具体情况,有空M我 lee1200125@
                          或

    h***