是什么意思For their lost and defective?

For their lost and defective, we want to breathe again, you need to know is part of life is not perfect.是什么意思

全部答案

  • 他们失去的和有缺陷的,我们想再一次呼吸,你需要知道的是生活的一部分,是不完美的。

    黎***

  • 尽管他们失去了很多且身体有缺陷,我们想要重新来多,你需要知道的是生活中一部分是不完美的。
    请给好评啊,亲,谢谢啊,亲。

    林***