外贸英语步入商界的情景对话有哪些例子?

全部答案

  •   I can see what the discount is。 我能知道这个优惠是多少。 I can see what the discount is。 我能知道这个优惠是多少。 Offer me a unit price of 19。5 on 25,000 units and we can do business。
       给我19。5的单价,我买2。5万件,我们就可以成交。 Offer me a unit price of 19。5 on 25,000 units and we can do business。 给我19。5的单价,我买2。5万件,我们就可以成交。
       EDWARD GREEN: I can' t do that。 I' m sorry。 爱德华.格林:对不起,我办不到。 EDWARD GREEN: I can' t do that。 I' m sorry。 爱德华.格林:对不起,我办不到。
       DANNY MCNEIL: Let' s break for a few minutes。 丹尼.麦克内尔:我们先休息一下。 DANNY MCNEIL: Let' s break for a few minutes。 丹尼.麦克内尔:我们先休息一下。
       I' ve got a few things I have to see to。 我有几件事要处理。 I' ve got a few things I have to see to。 我有几件事要处理。 I' ll be a couple of minutes。
       我要几分钟。 I' ll be a couple of minutes。 我要几分钟。 Would you like a cup of coffee? 来杯咖啡? Would you like a cup of coffee? 来杯咖啡? EDWARD GREEN: Yes, please。
       爱德华.格林:好的,谢谢。 EDWARD GREEN: Yes, please。 爱德华.格林:好的,谢谢。 DANNY MCNEIL: Help yourself to the phone if you want to make a call。
       丹尼.麦克内尔:如果你想打电话,请随意。 DANNY MCNEIL: Help yourself to the phone if you want to make a call。 丹尼.麦克内尔:如果你想打电话,请随意。 EDWARD: Thanks。
       爱德华:谢谢。 EDWARD: Thanks。 爱德华:谢谢。 DON BRADLEY: Don Bradley。 堂.布拉德利:堂.布拉德利。 DON BRADLEY: Don Bradley。 堂.布拉德利:堂.布拉德利。 EDWARD GREEN: Hi, Don。
       How' s the meeting? 爱德华.格林:堂,你好。会议开的怎样? EDWARD GREEN: Hi, Don。 How' s the meeting? 爱德华.格林:堂,你好。会议开的怎样? DON BRADLEY: It' s just finished。
       堂.布拉德利:刚刚结束。

    邱***