翻译 文学作品 节选

When first the College Rolls receive his Name,
The young Enthusiast quits his Ease for Fame;
Resistless burns the Fever of Renown,
Caught from the strong Contagion of the Gown;
O'er Bodley's Dome his future Labours spread,
And Bacon's Mansion trembles o'er his Head;
Are these thy Views? proceed, illustrious Youth,
And Virtue guard the to the Throne of Truth,
这是Samuel Johnson的The Vanity of Human Wishes 的节选,是什么意思啊?各位高人帮帮忙吧!

全部答案

  • 当第一所大学接受了罗尔斯这个名字
    这个年轻的爱好者退出了缓解对名望的渴求
    无力的燃烧他对名望的热情
    被强大的虚荣像传染病似的抓住
    他未来传播的速度超越牛津大学图书馆的穹顶和培根的官邸颤抖超越了他的思想
    你的对此的观点呢?开始吧,杰出的青年
    美德保卫你去真理的宝座

    沐***