有没有那种搞笑的视频和笑话啊?

有没有那种搞笑的视频和笑话啊,我想关注,求推荐一下

好评回答
      , 转发朋友的,实在太爆笑啦!
    35个粤语烂gat
    1。李雲迪最怕咩? ---美源髮彩(冇得彈)
    2。殺手最中意用咩番锏沖凉? ---殺手锏
    3。大明養小明,甘邊個養大明? ---狗(久仰大明)
    4。咩動物成世都唔會長高? ---龜苓膏
    5。
      你考第一名個張獎狀叫咩名? ---頭名狀 6。王师奶教整奶黄包,陈师奶教整莲蓉包,咁咩教整叉烧包? ---称寻磨 (称寻磨教叉烧包) 7。有一隻錶如果冇電就要換電啦。。。有一隻錶會自動加返D電 個隻錶叫咩名? ---回力錶 8。咩豬係得1隻腳? ---珍寶珠 9。
      咩豬系冇腳? ---珍珠 10。咩豬最乾淨? ---碧麗珠 11。麥兜自己沖涼,估一近代文學作家名 ---朱自清(豬自清) 12。恭喜發財,估一國家名 ---比利時(比利是) 13。小矮人們偷睇白雪公主沖涼,估一種飲品 ---七喜 14。
      咩粥最鹹濕? ---及第粥(及底粥) 15。咩生果唔打字? ---蕉(不打自招--不打字蕉) 16。咩生果最容易種? ---蕉(中招) 17。咩係最唔保值? ---蕉(朝不保夕) 18。咩毛最普通 --Normal(普通) 19。
      咩爐最鬼臭? ---多士爐(多屎爐) 20。咩公共地方掠衫最搵自己笨?? ---欄杆(難乾) 21。咩動物最中意同燒賣發生性行為? ---蝦(蝦餃燒賣) 22。電腦鍵盤邊粒掣最靚仔? ---F4(F4。。。言承旭,周渝民,吳建豪,朱孝天) 23。
      咩動物最鐘意聞底褲? ---豹(豹聞底褲) 24。咩食物會講大話? ---雪芳蛋糕(說謊蛋糕) 25。咩生果可祝人長命百歲? ---蜜瓜(勿瓜) 26。咩科我地應該唔理佢? ---物理 27。點解呢個世界上有東京、南京、北京但冇西京? ---因為西經比唐三藏拶咗 28。
      學生最怕食咩魚? ---東星斑(d0n't升班) 29。大雄做錯事,俾阿媽罰跪地三個鐘。呢個時候,叮噹拶咗樣咩法寶出黎幫大雄呢? ---自動柜員機(自動跪完機) 30。點解大家甘討厭非洲人? ---黑人憎 31。有間名牌鋪頭一折大減價,有個女人走左入去掃貨,但佢買完出黎之後就死左,點解? ---抵死 32。

      點解小瑪和小亞都相信小何? ---亞馬遜河(亞馬信何) 33。蘋果汁係蘋果味,橙汁係橙味,咁益力多係咩味? ---你今日飲左未 34。见到蟹柳要同佢讲咩啊? ---"你唔好扮晒蟹" 35。小白加小白等於咩? ---小白兔(小白Tow) 。

    g***

其他答案