翻译

A further reason is to obtain a supply of stem cells. Stem cells in embryos are very flexible and can develop into every other type of cell in the body. For example,it could help someone recover from a disease,repair human tissue,or help them walk again after an accident. These stem cells would need to come from an embroy taken from the clone of someone. But the embryo would then be wasted,which many people find unacceptable. What is clear is that some voluntary code of practice among scientists has to be agreed.If not, compulsory government regulations will have to control cloning.
A fourth reason for cloning is that some scientists and farmers think it would be handy to clone,for example, a prize cow which can resist bacteria or disease,or to sow a cloned crop which can resist rot or pests.But to rely on a few cloned animals or crops would restrict the biodiversity of the breed.
Finally ,the latest research into DNA has helped solve crimes by analyzing the suspect’s saliva which they spit at a crime scene or the dirt under their fingernails.

好评回答
    一个深层的原因是去建立干细胞的供应。干细胞正在变成一种非常灵活并能变成身体中各种类型的细胞。例如,它能帮助人们从一种疾病中恢复,修补人类的组织,或者帮助人们从一场车祸后恢复行走。干细胞需要来自克隆某人的一个胚胎,但这个胚胎将被浪费,这是许多人所不能接受的。一些实践自律手则在这些科学家中被赞同,这些是很清楚的。如果不这样,强制政府发规将不得不制定以控制克隆。
    克隆的第四个原因是许多科学家和农场主们认为克隆是唾手可得的,比如,一只珍贵的能抵抗细菌和疾病的母牛,或者播种能抵抗腐烂和害虫的庄稼,但是依赖很少动物和庄稼的克隆将限制物种的多样性原则。最后,最新的DNA研究已经帮助通过嫌疑人的在犯罪现场的唾液和指甲缝里的污垢去揭示罪行。

    颖***

其他答案

  • 另一??原因是要取得供??旨?胞。?旨?胞在胚胎是非常靈活,可以發展成?槊恳??其他?型的?胞在人體?取@纾梢?椭橙耸栈?囊环N疾病,修?腿梭w組?,或?椭??步行後,再次發生意外。這些?旨?胞?⑿枰?碜詄mbroy?袢?目寺∪恕5牵咛ケ憷速M了,很多人覺得不能接受的。什麼是明確的是,一些自???I守?t科?W家之間要agreed.if不是??制性的政府?章?⒂锌刂频目寺 ?
    第四??原因,克隆的是,一些科?W家和農民認?檫@?⒎奖憧寺。纾*?,其中都?o法抗拒的?菌或疾病,或播種克隆的作物,可抵禦腐病或pests.but依?於?悼寺?游锘?⑾拗谱魑锏纳锒?有云贩N。
    最後,最新的研究成的DNA已?在?椭?Q犯罪通過分析嫌疑人的唾液,他??隨地吐痰,在犯罪現?龌蚰嗤粒???的指甲。

    w***

  • 另外的原因是获得大量的干细胞.胚胎干细胞具有细胞全能性,能够发展成为身体中各种类型的细胞.举个例子,胚胎干细胞有助于某种疾病的恢复,人体组织的修复或者帮助组织在突发事故后复苏.这些干细胞可能来自一个胚胎,这个胚胎是由某个细胞克隆来的.然后这个胚胎会被浪费,很多人不能接受这个事实.很清楚的是,在众科学家中间流传的操作守则是允许这么做的.否则,政府的强制性条例将不得不限制克隆.对于克隆的第四个原因,一些科学家和农民认为克隆是易于操作的,例如,能够抵御细菌和病毒的珍稀品种母牛,或者一种能够抗腐败抗虫害的克隆作物.别无选择,一些克隆动植物还会限制物种多样性.最终,对DNA的最新研究可以帮助破案,通过分析嫌疑犯遗留在犯罪现场的唾液或者是他们手指甲下的污垢.

    笑***