求翻译一句话,不胜感激,

12.2  FAUCHON may decide to participate in the funding of the campaign under article 12.1 based on an annual marketing plan and budget which shall be discussed and determined between the Parties no later than December 31st  (thirty-first) of each preceding year of the active year in question.

全部答案

  • 第12.2条:根据第12.1条规定,FAUCHON可依其意愿参加项目融资。但需其同各方讨论并于前一年的12月31日前确定下一年度的市场营销计划和财政预算的基础之上方可。

    r***

  • 条款12.2:根据12.1条款规定,FAUCHON可以决定参与该项目融资。12.1条款规定每年12月31日以前各方讨论并确定下一年要实施的年度市场营销计划和预算问题。

    p***