求一句英语翻译

The rate of saving multiplied by the marginalutility of money should  always be equal to  the amount by which the total  net rate of enjoyment of utility  falls short of the maximum possible rate of enjoyment.

全部答案

  • 为节省由货币边际效用乘以税率应始终等于数额为总效,用享受净率下降的最大可能的可能性少。

  • 如果需要培训的话我倒可以推荐个地方---津桥外语培训中心。个人觉得环境、学习气氛、教学质量都很不错!可以先过去试听的,不过得先预约,他们的咨询电话是62886601

    2***