翻译高手来.中文对蒙古国语,会翻译的来帮个忙,高分

1、 热烈欢迎蒙古国留学生进入我院学习!
2、 热烈欢迎蒙古国友好学校领导来我院参观考察!
3、 青岛求实学院与蒙古国友好学校合作签约仪式
蒙古国学校校长来我院参观,要做横幅,高手来帮着翻译一下.明天早上就要.

全部答案

  • 1、热烈欢迎蒙古国留学生进入我院学习!
    Монгол улсийн оютан залуучуудыг угтаж байна
    2、热烈欢迎蒙古国友好学校领导来我院参观考察!
    Монгол улсийн хамтран ажиллах сургуулийн удирдах зөвлөлийг угтаж байна
    3、青岛求实学院与蒙古国友好学校合作签约仪式
    Qин Дао Qиу Ши дээд сургуул болон Монгол улсийн хамтран ажиллах сургуулийн гарын үсэг зурх ёслол

    刘***