完成句子

1、从今以后,我们要更加努力学习英语。
We must study English haeder ___________.
2、如果每个人都穿牛仔裤将会怎么样?
_____________ everybody else is wearing
jeans ?
3、他可能上班迟到。
——————————————————————————。

好评回答
    1、从今以后,我们要更加努力学习英语。
    We must study English harder from now on .
    2、如果每个人都穿牛仔裤将会怎么样?
    What will it be like if everybody else is wearing
    jeans ?
    3、他可能上班迟到。
    He is likely to be late for work .
    He is probably late for work.
    Maybe he will be late for work.

    s***

其他答案

  • 1、从今以后,我们要更加努力学习英语。
    We must study English harder from now on
    2、如果每个人都穿牛仔裤将会怎么样?
    What will it be like if everybody else is wearing
    jeans ?
    3、他可能上班迟到。
    Maybe he will be late for work
    He may be late for school

    轩***

  • 1、从今以后,我们要更加努力学习英语。
    We must study English harder from now on .
    2、如果每个人都穿牛仔裤将会怎么样?
    What will it be like if everybody else is wearing
    jeans ?
    3、他可能上班迟到。
    Maybe he will be late for work.

    w***

  • 1、从今以后,我们要更加努力学习英语。
    We must study English haeder ___from now on________.
    2、如果每个人都穿牛仔裤将会怎么样?
    _____How/What about________ everybody else is wearing
    jeans ?
    3、他可能上班迟到。
    ——Maybe he will be late for work————————————————————————。

    l***