English(最高级)

—Do you like English?
—Yes.But I think it’s  (   ) subject of all.
A. the easiest
B.the most difficult
C.the most interesting
D.the most boring
Could you pealse tell me "why ? why ? why ?  "
Thanks a lot!!!!!!!

好评回答
    B
    因为他喜欢英语,所以不会觉得他很乏味,排除D
    再看一个but,是转折语气,说明他想说的是英语不好的方面
    因此要选择B

    j***

其他答案

  • 选B

    d***

  • B啊!为了突出转折语气。他既喜欢英语,又认为英语很难。这是明显的转折。AB项都为承接的关系。D项与原题的意思相矛盾所以不能选

    j***