What will the clerk do when the big brown schoolbags are in the store?

What will the clerk do when the big brown schoolbags are in the store?是什么意思

全部答案

  • 当棕色大书包在店里店员会怎么做?

    宇***

  • 当那些棕色的大家伙(大家伙要看ones 指代的是什么人或物)出现在商店的时候,这些职员会做些什么呢?

    等***