珠海市斗门区井岸镇步行街眼镜直通车超市什么样?

全部答案

  •   黑店^^^唔好去^^
    我前两个星期买左副眼镜,
    我要防反光防复射咖,又想有颜色,
    他们俾左副冇防反光复射咖,后边我发现有问题,噃去问,无意中噶个验光师讲漏左,俾我知道噶副眼镜唔只唔防复射,连反光都唔防,
    仲同我讲我应该知道上左色颜就唔可以防反光防复射,后面我就同佢讲,我唔系卖眼镜咖,点知上左色就唔可以防复射防反光.
    我同问他点解噶时个服务员唔同我说话唔可以防反光防复射,他就解释话,个服务员唔知哩回事...真系前后矛盾,点解我哋买家应该知道镜片上左颜色就防唔到反光复射,而店员反而唔知呢^^^^最后咖店家提出咖解决方法系要我自己出钱买过一对镜片,我唔接受,我要个服务员同我对半,但系个服务员就死都唔制,仲骂我,话系我要求咖,最过分咖系佢讲:愧我咁好心同你配副咁靓咖眼镜,而家你要我同你俾噶一半^^^.真系连D职业道德都冇喇^^^^真系黑店一间。

    感***