第四部分写作(满分15分)【写作内容】假如你叫李华,是金山市某中学生。最近你校在为一批来自英国的学生征寻住宿家庭,你有意申请。请根据下面提供的信息用英语给校长写封信,说明你申请的理由。申请理由住房条件宽敞,整洁,环境优美语言优势擅长英语,父母是英语教授,不会有交流困难接待经验上个月刚刚接待过两名美国

试题难度:难度:偏易   试题类型:写作题   试题内容:
第四部分写作(满分15分)
【写作内容】
假如你叫李华,是金山市某中学生。最近你校在为一批来自英国的学生征寻住宿家庭,你有意申请。请根据下面提供的信息用英语给校长写封信,说明你申请的理由。
申请理由
住房条件
宽敞,整洁,环境优美
语言优势
擅长英语,父母是英语教授,不会有交流困难
接待经验
上个月刚刚接待过两名美国学生
参观游览
父亲可驾车陪同参观附近的名胜
【写作要求】
1. .注意必须包括所有要点,用5个规范的英语句子组织成连贯的文章
2. 信的开头与结尾已为你写好,不计入总词数,字数在120词左右。
Dear sir,
I’m writing to request a valuable chance to be one of the host families for the British students.______________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Looking forward to your reply.
Yours,
LiHua

全部答案

  •   试题答案:
    One possible version:
    Dear sir,
    I’m writing to request a valuable chance to be one of the host families for the British students。
      We have a large and clean house ,which lies in a beautiful area of the city 。I'm good at English and my parents are both professors of English,so I'm sure we won't have any difficulty communicating with English speakers 。
      My father is and excellent driver and we will be very glad to show foreign students around some nearby places of interest in our own car 。
      Last month we received two American students。I would greatly appreciate it if I could have the chance to make friends with them。

    Looking forward to your reply。
    Yours,
    Li Hua。

    z***