汉译英

谢谢你的来信。过几天就是圣诞节了,现在我就祝你及你的家人圣诞节快乐!在中国最大的节日是春节!将在2007年2月中旬过春节!过春节时我们将放假7天,所有人家亲属都要欢聚在一起,很热闹!我在闲暇时喜欢听音乐,看书,上网!我喜欢所有类型的音乐!

全部答案

  •   谢谢你的来信。过几天就是圣诞节了,现在我就祝你及你的家人圣诞节快乐!在中国最大的节日是春节!将在2007年2月中旬过春节!过春节时我们将放假7天,所有人家亲属都要欢聚在一起,很热闹!我在闲暇时喜欢听音乐,看书,上网!我喜欢所有类型的音乐!
    Thank you for your lette。
      Christmas Day will come soon。Merry Christmas to you and your family now! In Chian, Spring Festival is the magnificent festival! We will spend the new year in mid-Feb。
      ,2007。During the festival,we will have a 7-day holiday。
      All the people of the family will get together happily,so joyous! I like listening to music, reading and suferingin my free time ! I like all kinds of music!。

    l***