香港中文大学的最好专业有哪些呢?

全部答案

  •   1、 最佳人类学/人文科学 (BEST ANTHROPOLOGY/ HUMANITIES)
      2、 最佳生物化学 (BEST BIOCHEMISTRY )
      3、 最佳工商管理学 (BEST BUSINESS ADMINISTRATION )
      4、 最佳中国语文及文学(文学学士) (BEST CHINESE LANGUAGE AND LITERATURE (BA) )
      5、 最佳中文教育 (BEST CHINESE LANGUAGE EDUCATION)
      6、 最佳中医 (BEST CHINESE MEDICINE)
      7、 最佳英国语文 (BEST ENGLISH )
      8、 最佳食物营养学 (BEST FOOD AND NUTRITIONAL SCIENCE)
      9、 最佳地理 (BEST GEOGRAPHY )
      10、 最佳讯息工程学 (BEST INformATION ENGINEERING )
      11、 最佳物理/应用物理( BEST PHYSICS / ENG。
       PHYSICS)   12、 最佳体育运动科学 (BEST PHYSICAL EDUCATION & SPORTS SCIENCE)   13、 最佳哲学/宗教 (BEST PHILOSOPHY/ RELIGIOUS STUDIES)   14、 最佳社会工作( BEST SOCIAL WORK)   15、 最佳社会学 (BEST SOCIOLOGY)。

    高***