想知道什么是BUT还是BOT

我想知道什么是BUT还是BOT?如何操作。谢谢指教。

好评回答
      BAK back at keyboard
    BBL be back later 稍后便回
    BBS - " Bulletin Board Software" and " Bulletin Board System"
    BBS be back soon
    BCNU be seeing you
    BF boyfriend
    BFN bye for now
    Big5 :大五码,中文内码之一, 此码代表中文繁体字, 为港、台地区广泛使用。
       BIOS(Basic Input and Output System) :基本输入输出系统。 BOT back on topic BRB = be right back 很快回来 Browser :浏览器,一种可在 Internet 上任何地方查找和访问文件的程序, 如网景公司 (Netscape) 所推出的 Netscape Navigator 或微软公司 (Microsoft) 的 Microsoft Internet Explorer 。
       BSD - " Berkeley Software Distribution" BSF but seriously folks BST but seriously though BTAIM be that as it may BTDT been there done that BTHOM Beats the hell outta me! BTSOOM Beats the shit out of me! BTW = by the way 顺便说一下 BTWBO Be there with bells on。

    小***