《(Everything I Do)I Do It For You》中

《(Everything I Do)I Do It For You》中文《(Everything I Do)I Do It For You》中文歌《(Everything I Do)I Do It For You》中文歌词这首歌是大盗罗宾逊的主题曲哪位好心人能给我分中文的歌词

好评回答
      《(Everything I Do)I Do It For You》 (我所做的一切)都是为你
    Look into my eyes 看着我的双眼
    You will see what you mean to me 你就会知道你对我意味着什么
    Search your heart search your soul 在你的心中寻找,在你的灵魂中寻找
    And when you find me there you'll search no more 当你找到我的时候,你就无须再寻觅
    Don't tell me it's not worth trying for 不要告诉我那不知的一试
    You can't tell me it's not worth dying for 不要说那不值得为之付出生命
    You know it's true 你知道它是真的
    Everything I do 我所做的一切,
    I do it for you 都是为你
    Look into your heart 看着你的心
    You will find there's nothing there to hide 你会发现那里没有东西隐藏
    Take me as I am take my life 取走我---就是我本身,取走我的生命吧!
    I would give it all I would sacrify 我会牺牲
    所有
    Don't tell me it's not worth fighting for 不要告诉我不值得为它而战
    I can't help it there's nothing I want more 我无法控制,我无须再多
    You know it's true 你知道它是真的
    Everything I do 我所做的一切,
    I do it for you 都是为你
    There's no love 那里没有
    Like your love 像你的爱一样的爱
    And no other 也没有其他人
    Could give more love 能如你般给我更多的爱
    There's no one 没有任何人
    Unless you're there 除了你
    All the time all the way 不管何时不管何地
    Ah you can't tell me it's not worth trying for 你不能告诉我那不值得努力
    I can't help it there's nothing I want more 我无法控制,我无需更多
    Yeah I would fight for you 我会为你而战
    I'd lie for you 为你而死
    Walk the wire for you 为你赴汤蹈火
    Yeah I'd die for you 为你而死
    You know it's true 你知道它是真的
    Everything I do 我所做的一切,
    I do it for you 都是为你
    这个更有文彩
    看进我的眼帘
    你将会看到你对我的意思
    搜索你的心搜索你的灵魂
    当你发现我在这你就不会在找了
    不要告诉我你试着找过
    你不能告诉我你垂死着
    你知道它是对的
    我做每件事
    我做每件事为你
    看进我的心里
    你将会发现没什么藏在这
    感受我就像我在感受我的生活一样
    我将给它所有我能sacrify
    不要告诉我没有为那个严重的吵架
    我不能帮助它没什么我想要更多的
    你知道那是真的
    我做每件事
    我做的每件事都是为了你
    没有爱
    爱上你的爱
    没有其它别的
    能给我更多的爱吗
    没有一个人可以
    你不在这
    一直一直
    你不能告诉我没有努力
    我不能帮助你没什么我想要更多的
    是的,我和你吵架
    我为了你而撒谎
    发电报给你
    是的,我为了你而死
    你知道那是真的
    每件事为你做
    为了你做了每一件事
    还有一个版本也不错
    (Everything I Do)I Do It For You
    全是为了你
    Look into my eyes
    You will see what you mean to me
    Search your heart search your soul
    And when you find me there you'll search no more
    Don't tell me it's not worth trying for
    You can't tell me it's not worth dying for
    You know it's true
    Everything I do
    I do it for you
    看着我的眼睛
    你将看到我是多么在乎你
    你自己问自己
    你将发现我已经在你心里
    不要告诉我你不愿意问自己
    不要告诉我你不屑于我的努力
    你知道这是真的,
    我所做的一切
    都是为了你。
       Look into your heart You will find there's nothing there to hide Take me as I am take my life I would give it all I would sacrify Don't tell me it's not worth fighting for I can't help it there's nothing I want more You know it's true Everything I do I do it for you 省视你自己的心底 你将发现无需隐匿 请完完整整地接受我接受我的生活 为你牺牲一切,我可以 不要告诉我这不值得去做 我情不自禁,我无需更多 你知道这是真的 我所做的一切 都是为了你 There's no love Like your love And no other Could give more love There's no one Unless you're there All the time all the way 从没有一种爱 如同你的关怀 也没有其他人 能够给我更多的爱 谁也不想去追 只想有你相随 一生一世,从头到尾。
       Ah you can't tell me it's not worth trying for I can't help it there's nothing I want more Yeah I would fight for you I'd lie for you Walk the wire for you Yeah I'd die for you You know it's true Everything I do Ah I do it for you 啊,不要告诉我这不值得去做 我情不自禁,我无需更多 我愿意为你而奔波 我愿意为你而说谎犯错 愿意为你铤而走险 愿意为你死而后已 你知道这是真的 我所做一切 都是为你。
       选一个吧 。

    h***

其他答案

  •   仔细看我的眼睛,你会发现
    你对我意味着什么
    在你的心理寻找,在你的灵魂里寻找
    当你找到我的时候
    你不会再继续
    不要告诉我不值得为你去尝试
    你不能告诉我不值得为你牺牲
    你知道那都是真实的
    我所做的一切,一切都为了你
    仔细看看自己的心,你会发现
    那里没有什么可以隐藏
    请自然的接受我,接受我的生命
    我会全部付出我会为你牺牲
    不要高物我不值得为你奋斗
    我控制不住我不需要其他东西
    你知道那是真实的
    我所做的一切,一切都为了你
    没有什么爱情象你的爱一样伟大
    没有其他人给我更多的爱
    没有了你,这世界不在是个地方
    永远都如此,一切都如此
    不要告诉我不值得为你尝试
    我控制不住我不需要其它东西
    我要为你奋斗,我会为你而死
    我会为你不顾一切
    是的,我会为你而死
    你知道那是真实的
    我所做的一切,一切都为了你

    n***

  • 可以用百度查啊  很方便的

    多***