翻译

believe

好评回答
    believe
    KK: []
    DJ: []
    vt.[W]
    1. 相信;信任[+(that)]
    I don't believe a single word he says.
    他的话我一句也不信。
    2. 认为;猜想,料想[+(that)][O2]
    We believe Mr. Smith to be innocent.
    我们认为史密斯先生是无辜的。
    I believe he has come.
    我想他已经到了。
    vi.[W]
    1. 笃信宗教
    The Hendersons seldom go to church, but they believe.
    亨德森一家很少去教堂做礼拜,但他们笃信宗教。
    2. 相信;信任;信仰[(+in)]
    He did not believe in Howard's honesty.
    他不相信霍华德为人真诚。
    3. 猜想,料想

    淘***