新世纪福音战士ED歌词(中英对照的)

也就是《FLY ME TO THE MOON》
有中英对照版的歌词吗?谢谢了~

全部答案

  •   Fly me to the moon 带我飞向月球

    And let me play among the stars 并让我在群星之间嬉戏

    Let me see what Spring is like 让我看看在木星和土星上的春天是怎样的

    On Jupiter and Mars

    In other words, hold my hand! 换句话说,请握住我的手

    In other words, daring, kiss me! 换句话说,亲爱的,吻我

    Fill my heart with song 让我的心灵充满歌声

    And let me sing forevermore 并让我永远歌唱

    You are all I long for 你是我所有的渴望

    All I worship and adore 我所敬仰与热爱的一切

    In other words, please be true! 换句话说,请真心对我

    In other words, I love you! 换句话说,我爱你。

    x***