英语单词量少

射精量少

英语单词量少

哎,我英语单词量少,语法也总是背不会,怎么办呀,我是不是不是学英语的料?

好评回答
    改变观念-语言因此变得简单
    对于外语学习来讲,首先第一步是改变自己以前错误的观念,不要把外语学习当作是知识学,语言学习第一步首先是模仿,先从模仿入手,把那些复杂生硬的语法结构和单词背诵先丢一边,因为我们的母语也是从模仿开始,威尼建议你可以先选择一小段地道简单的英文,从一句一句开始模仿,打开威尼网站就可以搜索到一些我自己录的英文,先不要急,一步一步来,记住要有好的心态.等模仿完了以后再给威尼发邮件,老师到时再教你下一步该怎么办?希望你能现在就行动起来,对自己有信心.我参考的是威尼英语网

    威***

其他答案

  •   at times its really difficult for us to STRETCH ourselves , we tend to and like to think about our dreams and purposes , we love to fantasize about it , we love to talk about it , but we hate to act on it 。
       the fear of rejection , the fear of judgement , the fear of unknown , all these fears have haunted me for a long time , i need to stand up and STOP them by taking action。
       you dont have to get it right , you just need to get it going ! YES , read this again ! feel the power that allows us to TAKE ACTON , which means changes , postive ones:) i believe i can fly , but action is the only thing that can make it happen you dont have to get it right , you just need to get it going ! INCREDIBLY POWERFUL ---------------------------------------- 。

    s***

  • 在我看来,英语是什么人都可以学的,单词量少可以努力去背单词,语法要专门看语法书,要是有人给你讲语法就更好了。在就是多读文章,有了语感以后学习就容易了。不知道你现在多大?学英语在什么水平上。

    古***