中考英语作文帮忙

请大家帮我准备以下几个方面的英语作文,80个字
1.北京2008年要召开奥运会,需要很多志愿者
2.环保方面  3.交通方面  4.语言方面  5.旅游方面  6.你对那些东西感兴趣拉(兴趣爱好),为什么,如何去做 7.校园生活

多多益善,谢谢!

全部答案

  • 1.Beijing in 2008 must hold the Olympic Games, needs very many volunteers
     2.Environmental protection aspect 3.Transportation aspect 4.Language aspect 5.Traveling aspect 6.You are interested to these things to pull (interest hobby), why, how makes 7.Campus life

    许***