英语小问题

how long 和 how far什么时候用啊?

好评回答

其他答案

  • how long是问时间 how far是问路程

    北***

  • how long 多长
    how soon 多快
    how often 多频繁
    how far 多远
    how long 多长时间
    How long can you hold your breathe? 你憋气能憋多久?
    "How long does it take from here to the park?" "Tow hours."
    how soon 多快
    "How soon can you be ready?" "In five minutes."
    how often 每隔多长时间
    "How often do you go shopping?" "Once a week."
    how far多远
    "How far is it from Shenyang to Dalian?" "Four hundred kilometers."

    l***

  • how long:(持续)多久,多长
    how far :多远,到什么程度(或范围)