翻译1

Dear Editor,
I am a secondary school teacher of English.I would like to have pen friends all over the world for my students.They aer aged 15­19 and good at swimming,cycling and raising cats and dogs.If students in your country are interested in corresponding with Turkish students in English,please tell them to write to my address,so that I can distribute their letters to my students who are willing to have friends and are in need of practice.
Ms.Imbat
81030,Istanbul
Turkey

好评回答
    亲爱的编辑,
    我是一名中学英语教师。我希望为我的学生寻找世界各地的笔友,他们的年龄介于15至19岁,擅长游泳、骑自行车以及饲养猫狗。如果您的国家的学生有兴趣通过英语与土耳其的学生交流,请您让他们将信寄到我的地址以便我将他们的信件分发给我那些愿意结交朋友并且急需练习英语的学生。
    Ms. Imbat
    81030,伊斯坦布尔
    土耳其

    3***

其他答案

  • 亲爱的编辑,我是一名中学英语教师。我想有朋友在世界各地的学生。他们是15岁­19,擅长游泳,骑自行车和养猫和狗。如果你们国家的学生有兴趣与土耳其学生英语,请告诉他们写信给我地址,以便我可以分配给我的学生谁愿意和朋友都需要练习。imbat女士81030伊斯坦布尔土耳其

    m***

  • 你好编辑:
    我是一名高中学校的英语老师,我想为我的学生在全世界内寻找笔友。他们在15~19岁并且擅长游泳,骑自行车及饲养猫狗。如果你国家的学生有兴趣与土耳其的学生用英语通信,请告诉他们给我的地址写信,那样,我就可以把他们的信分发给我的愿意交朋友和需要练习的学生们
    Ms.Imbat (名字)
    81030(邮编),Istanbul (城市名: 伊斯坦布尔)
    Turkey(土耳其)

    3***