紧急翻译!!!

第1个。NARRATIIVE  79 :1)CLAUSE NO。1 AND 5 UNDER FIELD 46A:ORIGINAL INVOICE AND CERTIFICATE OF ORIGIN AUTHENTICATED BY CCPIT ACCEPTABLE FOR NEGOTIATION
第2个。A:LATE SHIPMENTS WILL INCUR A ONE PERCENT PENALTY OF THE DRAWING AMOUNT WHICH THE ISSUING BANK WILL DEDUCT AT THE TIME OF PAYMENT。
       B:FAILURE TO PRESENT ANY DOCUMENT REQUIRED UNDER THIS CREDIT WILL RESULT IN A USD 200.00PENALTY PER EACH MISSING BOCUMENT,WHICH WILL BE DIDUCTED AT THE TIME OF THE PAYMENT。

好评回答

其他答案

  • 也可以用金山词霸

    M***

  • 建议你下载一个东方快车,以后有什么翻译上的困难,只要用它就能解决

    水***

  • 第 1 个 NARRATIIVE 79 : 1个)子句没有。在领域 46 A :被对谈判是可接受的 CCPIT 证明的最初发票及原产地证明书下面的 1 及 5。
    第 2 个一:迟的装船将会招致百分之一开状银行将会在付款。的时候扣除的图画数量的处罚。
    呈现必需的任何文件的 B :失败在这信用之下将会造成每将会是在付款的时候 DIDUCTED 的每 BOCUMENT ,不见的 USD 200.00 PENALTY。

    b***

  • ORIGINAL INVOICE AND CERTIFICATE OF ORIGIN
    意为正本发票和原产地证

    零***

  • 翻译的很好,值得学习.CERTIFICATE OF ORIGIN AUTHENTICATED应翻译为:原产地证书.

    o***

  •   NARRATIIVE 79 :1)CLAUSE NO。1 AND 5 UNDER FIELD 46A:ORIGINAL INVOICE AND CERTIFICATE OF ORIGIN AUTHENTICATED BY CCPIT ACCEPTABLE FOR NEGOTIATION
    1)文件46A下的第一和第五条款:根据协商需要提供发票原件和由中国贸促会签发的鉴定原件书
    第2个。
      A:LATE SHIPMENTS WILL INCUR A ONE PERCENT PENALTY OF THE DRAWING AMOUNT WHICH THE ISSUING BANK WILL DEDUCT AT THE TIME OF PAYMENT。
      如不能按时交货,货款的1%将在付款时由银行扣除作为罚金。 B:FAILURE TO PRESENT ANY DOCUMENT REQUIRED UNDER THIS CREDIT WILL RESULT IN A USD 200。00PENALTY PER EACH MISSING BOCUMENT,WHICH WILL BE DIDUCTED AT THE TIME OF THE PAYMENT 如不能按此信用证提供所需的资料文件,在付款时每份未能提供的文件将被扣除USD200。
       好苛刻的条件!!!!!!!!!!!!!!。

    大***