急求英语短文翻译

A friend is easygoing,happy,and playful.He doesn't yell at you.You play with each other all the time.He doesn't fight with you.You always help each other.A friend stays with you in good times and bad times. A good friend is always by your side.He makes you laugh.
You can express your happy feelings or sad feelings to your friends.You can alwasys depend on them.Friends are loving,helpful,and understanding.They comfort you all the time.They never hurt your feelings.They do not call your bad names.
You know a lot of people in your life,but you can only have a few best friends.Friends are always patient,honest and thoughtful.They tell you the truth.They don't make fun of you or laugh at you.They help you,share things with you and never boss you around.They forgive you for your mistakes.They don't tell you to do bad things.They always remember you in their heart.

好评回答
    朋友是随和的,快乐的,不分彼此的。他不冲你吼叫,你们总是形影不离,从来也不打架。你们总是互相帮助,他分享着你的快乐和烦恼。他总是站在你那一边,让你微笑。
    你可以和朋友诉说快乐,烦恼。他们是你的依靠。朋友是忠诚的,有益的,善解人意的。他们总是使你感到宽慰,从来不会伤害你的感情,也不会叫你的绰号。
    在你的生命中,你认识很多人,但最好的朋友却没有几个。朋友总是耐心的,坦率的,细心的。他们和你说真话,也不取笑你。他们帮助你,分享你的一切,从来不会左右你。他们原谅你的错误,不告诉你糟糕的事情,而是总是把你放在心里。

    1***

其他答案

  • 朋友是随和、乐观、有趣的。他门不会对你大喊大叫。你们随时可以玩在一起。他们不会跟你打架。你们总是相互帮助。无论顺境还是逆境,朋友都不会背叛你。他们会永远和你站在一起,会让你开心。
    你可以在你朋友面前表达你的快乐或悲伤。他们永远是你的依靠。朋友有爱心,乐于助人,并能理解你。他们总是会安慰你。他们从不会伤害你的感情,不会骂你。
    人生路上,你会认识很多人,但是你只会有几个最好的朋友。朋友们总是很有耐心、诚实且深思熟虑。他们永远都说实话。他们不会取笑或嘲笑你。他们会帮助你,与你分享所发生的事,永远不会对你呼来喝去。他们会原谅你的错误。他们不会诱导你做坏事。他们会永远记住你。

    1***

  • 一个朋友是随和,很高兴,并帮助你.他并不会对你吼叫.你可以和他在所有的时间力玩.他不会打击你.你们总是相互帮助对方.与您的朋友在好的时间和坏的时间。好朋友永远是你的依靠.他会让你开心。
    你可以表达你的快乐或悲伤的感情和您的朋友.你可以经常向他们征求意见.朋友是乐于助人,和理解你的.他们安慰你所有时间.他们从来没有改变你的想法.他们不会告诉你不好的名字。
    你会在生活里交到很多朋友,但是你只会有一些最好的朋友。朋友们总是耐心,诚实的和深思熟虑的。他们告诉你正确的事情.他们不会取笑你或笑你.他们会帮助你,与你分享事情,。他们会原谅你的错误.他们不告诉你做坏事。他们永远记住你的。

    芷***