帮忙翻译

we would be very happy to invite yu to '国家' visit our company and our ‘场所’ for our business relationship together with your company.

we will be available from 10.08.2008 to receive from ‘某机场’。 please let us know if you need any help to arrange hotel and let us know your travel schedule.

thank you very much and looking forwad o see yu in istanbul.

好评回答
    为促进和贵公司的友谊,我们很高兴邀请你来到“国家”参观我们的公司和“场所”。
    我们将在8月10日到“某机场”迎候。如果需要我们帮助预订酒店,请事先通知我们。另外,请告知你们的行程。
    感谢你们的光临,期待着在伊斯坦布尔见面。

    雷***

其他答案

  • 我们很高兴能请你来到我们的国家,来观看我们合作的公司.
    如果你们有任何酒店和行程的问题需要帮助的话,请让我们知道。
    非常感谢, 很期待能见到你
    "we will be available from 10.08.2008 to receive from ‘某机场’。" 实在不懂你写的是什么

    真***