翻译一句

In such countries children are not expected to  question their teachers in school and brilliant young scholars or imaginative industrial mean
are hampered (受阻) in technical research
because they don't feel free to  disagree with
their
superiors.

好评回答
    在这样的国家里,在学校学生不想询问老师,在技术研究方面有才华的年轻学者或是有想象力的工人中也会受阻,因为他们觉得与他们的上级意见不合会不舒服.

    仓***

其他答案

  • 在这样的国家里,在学校,不希望学生向老师提问题;在技术研究领域,有才华的年轻学者和富有想象力的工人也会因为不能自由地表达与领导不同的见解而受阻.

    y***