嫁个有钱人怎么玩

嫁个有钱人  攻略

好评回答
      顺手找了个,其实这类的东西完全可以从网络上搜索来的~
    《嫁个有钱人》13关粤语攻略
    --------------------------------------------------------------
    南方网讯 [一个小康之家既女仔。
      。。点样先可以嫁个有钱人??   试下咪知??。。^^   (一共有13版)   攻略   注意 : 要做到晒?谫履慵热挝裰?。。仲要你既状况 (Health。。Culture。。Family。。Work。。Harmony)达到?诩纫?。
      。先至可以过关   第一版   任务 : 星期五18:00前要另Carmie嫁俾Ernie   星期六约左Elio双睇特发任务 : 你要买条珠鋉 (费用1000$)。。。星期五 18:00前   1。 星期三。。。一起身当然要食个早餐化个靓妆去返工啦(工作地点 : Nunzio Construction)   2。
       ??够1000$既时候。。。就去shopping mall买条珠鋉。。。返屋企按下面既cafe。。。去你屋企开既cafe度??Ernie。。。同?谇阗适?诟鐾犯衾牖嵊刑踔殇_。。。按一下俾Erine。。。等?谒唾翪armie。。。?罨槔窬涂梢越欣?   3。
       继续??钱同埋增加自己既 Harmony   4。 到星期六17:30-18:00出发去 Da Teresa Restaurant   ~~过关~~   第二版   任务 : 买对 in-line skates (费用 450$)   增加你既 health   完成所有安排俾你既工作   星期六16:00 Elio会去你屋企??你出去玩特发任务 : 工司有事要去 City Hall 度先搞。
      。。星期五18:00前要搞掂(费用300$)   要去Shopping Mall度买部冷气机 (费用 500$)   1。 星期一如常返工。。。星期二你老板会叫你去 City Hall 度搞d野   2。 系 City Hall 度。。
      。首先同法官倾偈。。。再同另外果个人倾。。。?诨嵛誓阗逻碣?00$?诎锬闶?。。你选择(1)俾钱??。。再同法官倾偈。。。如常返工??钱   3。 ??够钱就去Shopping Mall度买冷气机 500$。。。同系 Shopping Mall 右下角个女人倾偈。
      。。选择(2)送野俾??。。按一下冷气机。。。够钱的可以买埋对 in-line skates。。。唔够就星期六先买   4。 去??法官。。。?诰突峄澳阒陆饩鲎?。。之后uncle就会打俾你话 "well done"。。。仲有报酬添   5。
       星期六 12:00 系屋企等Elio (一定要有 in-line skates)   *如想增加 family。。。可以去shopping mall 度买只cd "vivaldi" (费用 80$) 送俾你uncle   ~~过关~~   第三版   任务 : 买条裙仔出席首影礼 (费用 600$)   Carmie 同埋妈咪病左。
      。。要去医院探下?诘?   小心你既身体   星期六 10:00 - 14:00 系屋企等Elio黎接你特发任务 : 妈咪病懵左。。。闹到男朋友个妈咪反左面。。。重贴左好多不利既海报添。。。快d帮手搞返掂??   Uncle生日呀。。。
      买只cd "ADIA" 送俾??(费用 50$)   1。 如常地返工(不过系屋企既cafe帮手)。。。食下野??。。记得去 Hospital 探下你屋企人   2。 到左中午左右要系屋企(系cafe唔算屋企)。。。老豆会叫你出街 "met" 街招。
      。。17:00前要搞掂。。。路经 Cat-a-gogo Boutique 时顺手买埋条裙仔   3。 妈咪会打俾你。。。叫你去买只cd "ADIA"。。。星期三18:00前要送去uncle公司祝?谏湛炖?。。所以中午左右就开始系屋企等妈咪电话喇   4。
       星期六 10:00 - 14:00 系屋企等Elio黎接你   ~~过关~~   第四版   任务 : Elio 会同我出去高级酒店食饭呀。。。星期六 19:00系屋企等??   特发任务 : 教堂有事。。。你要 1。 拿批文 (去city hall 费用 100$)   2。
       买材料 (费用 100$)   3。 请工人帮手 (费用 500$)   1。 返工。。。食饭。。。收到uncle call。。。去 city hall 又系果个白衫既贪心佬。。。俾100$?诎锬闶帜门?   2。 去 shopping mall 买木板   3。
       返屋企既cafe?? Ernie 。。。请?谧龉と?。。选择(2) 500$   4。 睇下教堂入唔入到去。。。入到就即系ok左   5。 去Cat-a-gogo Boutique ??右手边个男人倾偈。。。?诨豳?00$你   6。
       我地继续扮靓靓同发钱寒。。。等待美满既星期六 19:00   ~~过关~~   第五版   任务 : 星期六 14:00 ~ 15:00 系屋企等 Elio 去野餐   你系?畈?。。有事记得去shopping mall 买药食 (费用 50$)   1。
       一起身你就发烧喇。。。快d食个早餐。。。跟住去隔离间医院度睇医生啦。。。睇完记得去shopping mall度买药呀(唔好买得多。。。食一次买一次)   2。 病都未好。。。老豆又黎??你帮手喇。。。睇下d外国人叫左d乜。。。你要记底。。
      。再分返d食物俾?诘?   3。 你钟意??钱又好。。。休息又好。。。总之星期六准时等Eilo啦   ~~过关~~   第六版   任务 : 星期六 14:00 陪你男朋友去shopping。。。?谌ツ阄萜蠼幽闾胤⑷挝?: Alfredo 被禁入境。
      。。帮???返d证件出黎   妈咪唔记得左拎野。。。你快d渣车去啦 (用上。下。左。右箭咀移动)   1。 ?诘睾妹Ω献〕瓯秆缁?。。返下工先啦   2。 老豆一出场。。。又有麻烦野喇。。。Alfredo被禁入境呀。。。快d帮???返d出生证明啦。
      。。按一下Carmie开始搜查 (证明文件有2张) 。。。搞掂个法官就会打俾你。。。ok晒   3。 妈咪留左野呀。。。你快d帮手渣车去拎返啦   4。 星期六 14:00前系屋企等你男朋友啦   ~~过关~~   第七版   任务 : 星期六 17:00 - 19:00 男朋友黎接你。
      。。今次去见?赿 好 fit 既女性朋友。。。你肥左啵。。。去shopping mall买粒减肥药啦 (费用 150$)特发任务 : 帮手执走d不良既野   1。 返工既第二日。。。妈咪会叫你帮手执下Carmie间房。。。拎走d唔岩小朋友用既野。
      。。快手d喇俾人闹喇 (烟。。。酒。。。雪茄)   2。 有钱就去买粒减肥药食下啦 ep好你既状态。。。等星期六17:00?诶杞幽憷?   ~~过关~~   第八关   任务 : 星期三 18:00前买支香水 (费用 150$) 送俾Elio个妈咪   星期六 13:00 Carmie 结婚了特发任务 : 又有好多人黎你屋企间cafe食野喇。
      。。帮手整好d pan-cake ?诶?。。小左边样你就加返落去啦。。。完成就按 ok   1。 去shopping mall度买支香水送俾Elio个妈咪   2。 老豆又出场。。。??你帮手整pan-cake呀。。。快d啦。。。小心整错又俾?谀盅?   3。
       等星期六 13:00。。。按一下Carmie。。。Elio会打电话俾你。。。之后再按一下教堂。。。按祈祷。。。婚礼开始喇   ~~过关~~   第九关   任务 : 星期六 18:00 同Elio去俞家班   Catherine 同埋 Maurizio 约你去打网球。
      。。等你放松一下 (位置 Cat-a-gogo Boutique)   打网球时 : 左。右既箭咀移动。。。space bar打波   1。 一开始返工又得。。。去打网球又得。。。只要keep任自己既状态就ok喇   2。 只要状态好。
      。。星期六 18:00?谕闳プ鲇峒?。。必定无失礼啦   ~~过关~~   第十版   任务 : 老豆同妈咪去旅行。。。Carmie同 Ernie会返黎住住先。。。你照顾?诘乩?   星期六 18:00。。。Elio带我去睇画展特发任务 : 买 1。
       酒 (费用 500$)   2。 风扇 (费用 0$)   3。 咖啡机 (费用 0$)   保护展览中心。。。将d签名抗议书"met"晒??。。要??晒全市   1。 头一日你要做家务。。。记住妈咪未返之前都唔好系屋企食饭。。。
      因为唔会加。。。只会减。。。出街食好   2。 第二日有特发任务。。。去shopping mall 买支酒。。。问Carmie拎风扇。。。问 Ernie拎咖啡机。。。星期二 17:00前   3。 "met"抗议书。。。我次次都差3张先够14张。
      。。星期四 17:00前   4。 以最靓既姿态出席星期六既约会啦   ~~过关~~   第十一版   任务 : 请Elio黎你屋企既cafe食饭。。。??个大厨返黎煮啦   星期六 18:00 - 20:00 等Elio黎   Uncle间公司出左事呀。
      。。搞到Carmie搬唔到入去住。。。快d帮手啦特发任务 : 帮Uncle??返5页既文件出黎   1。 去shopping mall??个厨师。。。选择(1)。。。再按多?谝淮吻?。。选择(1)。。。(1)   2。 返屋企同Carmie倾偈。
      。。选择(1)   3。 Uncle ??你帮手。。。去City Hall??法官。。。选择(1)。。。返工司开工   4。 帮手拎开d野??个5页纸喇。。。要返工司做野。。。就去??法官啦   5。 等星期五Elio系你屋企既cafe度食饭啦   ~~过关~~   第十二版   任务 : Elio约我星期六 18:00-20:00系屋企等?谔胤⑷挝?: 帮Teresa服务客人。
      。。记底?诘亟羞闶忱?   Teresa又搞事喇。。。叫你系限时之内要到达目的地   Teresa今次仲离谱。。。要你??。。。草姑。。。蛋 (费用 100$)。。。发酵2年既芝士   1。 忙完一日之后。。。帮Teresa手喇   2。
       开车喇。。。唔好俾Teresa睇死呀。。。加油呀   3。 芝士问妈咪就有喇。。。蛋去shopping mall买啦。。。草姑我就??唔到。。。星期四 18:00前   4。 等Elio星期六黎接你啦   ~~过关~~   第十三版   任务 : 派邀请函俾每一个人。
      。。唔好溜呀 (有个叫anut Stefania 系shopping mall 度架)   系屋企等的士。。。星期六 18:00 - 20:00特发任务 : 帮人??女仔。。。见到大厦有女仔行过就影?谙嗬?(有心口个d先系女仔呀)   Elio 个妈咪唔舒服。
      。。车?谌爰敝⑹?   1。 食个早餐出发喇。。。见到人就按?谝幌?。。再按?谕犯衾爰妊牒?   2。 Anut Stefania叫你帮手影人相呀。。。快d啦。。。唔好影错啵   3。 飞车喇。。。睇住时间呀   4。 搞好你既身体状态。
      。。睇下嫁唔嫁到个有钱人啦   ~~Finish~~ 。

    麒***