急需 勤奋与智慧相关的格言,谚语等(至少三条)

好评回答
      1。Genius is nothing but labor and diligence。
    天才不过是勤奋而已。
    2。Experience is the father of wisdom and memory the mother。
    经验是智慧之父,记忆是智慧之母。
       3。Fools learn nothing from wise men, but wise men learn much from fools。 愚者不学无术,智者不耻下问。 4。A good beginning is half done。
       良好的开端是成功的一半。 5。Books and friends should be few but good。 读书如交友,应求少而精。 6。Care and diligence bring luck。 谨慎和勤奋才能抓住机遇。
       7。Constant dripping wears away a stone。 水滴石穿,绳锯木断。 。

    a***

其他答案

  • 天将降大任于斯人,必先苦其心智,劳其筋骨,饿其体肤,空乏其身。

    你***