合同的翻译

No waiver by any party of any breach, by any other party, of any of its covenants, obligations and agreements hereunder shall be a waiver of any subsequent breach of any other covenant, obligation or agreement, nor shall any forbearance to seek a remedy for any breach be a waiver of any rights and remedies with respect to such or any subsequent breach.

好评回答
    如任何一方违反合同规定,其义务,及协议时,任何它方对此放弃其权益并不表明该方对此后违反其他合同规定,义务或协议放弃其权益,同时,其他各方某次免除向违反方寻求赔偿的权利也不能视为该方对此后其他违反合同规定,义务及协议的行为放弃寻求其应有的权益及赔偿。

    吟***

其他答案

  • 不放弃任何一方对任何违反任何另一方,其任何盟约、义务和协定,应按放弃其后违反任何契约义务或协议,也不应任何忍寻求补救任何违反是放弃任何权利和补救措施,对这些人或任何后继违约.
    最好再核查一下,毕竟是合同,有些地方……

    悲***

  • 不放弃任何一方对任何违反任何另一方,其任何盟约、义务和协定,应按放弃其后违反任何契约义务或协议,也不应任何忍寻求补救任何违反是放弃任何权利和补救措施,对这些人或任何后继违约.

    提***