用英文介绍方大同

嗯,我们作TALK SHOW用的……不要太长,精简最好!!英文一定要标准啊标准= =
纳答案之后加分!

全部答案

  • 方大同,香港知名男歌手,于美国夏威夷出生,并先后于上海和广州生活,于1998年定居香港。他是一个在香港罕有地创作R&B及灵魂乐作品的唱作人。代表作品有:《Soul Boy》、《爱爱爱》等。

    Khalil, well-known male Hong Kong singer, born in Hawaii, and has life in Shanghai and Guangzhou in 1998 to settle in Hong Kong. He is a rare creation in Hong Kong R & B and soul singer-songwriter works. Representative works include: "Soul Boy", "love love love" and so on.

    q***