有谁知道哪里能找到吗?

我需要找到图中这本书的中文版本,有谁知道哪里能找到吗?

全部答案

  • 上海书城 上海图书馆

    陈***

  • Do you mean 英语口语教程, edited by Song Yafei and published by Chongqing University Press (1991), or is it another book from Cambridge University? If you search here for 英语口语教程, you can find a few PDF files that might be the one you want.

    x***