句子翻译(英译中)(二)

-----Won’t you go shopping with your mother?
-----No. Unless she promises to buy me a new sweater.

Being caught in a heavy traffic jam is quite an unpleasant experience.

-----There are only 15 minutes left for work. What shall we do?
-----Oh, dear. There are always not any taxis when you want one.

The wounded young man managed to get on his feet and struggled through the snowstorm all by himself.

好评回答
    你不和你母亲一起去购物么?
    是,除非她答应给我买新的运动套头衫.
    身嫌交通拥堵中是一种很不愉快的经历.
    工作还只剩下15分钟了,我们该做什么?
    哦,天哪,当你需要出租车的时候总是没有一辆.
    受伤的年轻人设法使身体复员并独自与暴风雪战斗.

    f***

其他答案

  • 你不是要和你妈妈一起去逛街吗?
    我不想去,除非她答应买件毛衫给我.
    身陷交通堵塞是一种很不愉快的经历.
    还有十五分钟就要上班了,我们做点什么呢?
    老天~~在你需要出租时偏偏又没有~~
    受伤的年轻人试图自己站起身来与暴风雪战斗~~

    j***