翻译一篇短文

  I entered the hotel manager's office and sat down
  I had just lost 50 and i felt very upset.
  I left the money in my room . I said,'and it's not there now'.
  The manager was sympathetic but he could do nothing.
  Everyone's losing money these days. she said.
  He started to complain about this wicked world but was interrupted by a knock at the door.
  A girl came in and put an envelope on his desk. It contained 50.
  I found this outside this gentleman's room, she said.
  Well, 'I said to the manager','there is still some honesty in this world!

好评回答
    我进入了酒店经理的办公室然后坐下。我刚刚丢了50元感到很失落。我将钱留在我的房里。我说:不是这里。经理很同情我,但是他无能为力。“这几天每个人都丢钱。”他说。他开始抱怨这个缺德的世界,但是被一阵敲门声打断了。一个女孩进来了然后将一个含有50元信封放在经理的办公桌上。“我在一个男士的房间里发现了这个。”她说。然后我对经理说:“这个世界还是有诚实的人。”

    l***

其他答案

  • 我走进酒店经理的办公室坐了下来。我刚丢了50块,感觉糟透了,钱本来放在房间里的,可是现在却不见了。
    经理很同情我,可是他也无能为力。
    现在丢钱的人越来越多了...他说道
    他开始诅咒这个不道德的世界,可正在这个时候,一阵敲门声打断了他。
    一个小女孩走了进来,把一个信封放在经理桌子上。里面正是那50元钱。
    我在这位先生的门外发现的,女孩说道
    看来,我对经理说,这个世界还是有诚实的人的!

    s***