请帮忙翻译!!

We MUST get our questions noted previously answered by Mr.Jon at once!  I understand from Melinda that they have refrained from making shipments for the past 4 weeks!   We cannot speak intelligently with Evergreen USA until we have these answers from Evergreen-China.  This holds true as well for the new situation of empty containers.  Are they being told that there are no containers available "period", or just none avail to the US West Coast??

We cannot afford to have had our shipments held up so long without being notified sooner, as we would have been able to advise an alternative/temporary solution

全部答案

  • 我们一定得到我们的问题着名的被先生先前Jon 立刻! 我从他们已经克制不要制造装船的梅琳达有过去 4个星期之久! 我们直到我们有从长荣货运-中国来的这些答案和长荣货运美国不能够聪明地。 恐怕最好为空的容器新情形真实的这把握。 他们是吗正在被告诉以没有容器可得的 "时期", 或仅仅一点也不有用到美国西方海岸??
    我们不能够负担已经有我们的不被通知抢先占有土地之人被支撑如此的久装船, 如同我们会能够一样劝告替代选择/ 暂时的解决

    c***

  • 我们一定得到立刻被 Mr.Jon 回答的先前被记录的我们问题! 我从他们有克制不要 制造装船的 Melinda 有数过去 4个星期之久了解! 我们不能够聪明的和长荣货运美国说直到我们有从长荣货运-中国来的这些答案。 这支撑真实的也为空的容器新情形。 他们是正被告诉以没有容器可得的 "时期", 否则仅仅一点也不有用到美国海岸西方部吗??
    我们不能够负担有没有比较很快被通知而如此久支撑我们的装船,如同我们会有能够劝告其它可能的/ 暂时的解决一样

    萧***