初2英语问题

go on vacation这个词组对吗,是去度假的意思吗?

好评回答

其他答案

  • The family go on vacation in florida.
    全家去佛罗里达度假。
    He would go on vacation with his family.
    他要与家人一起去度假。
    Remember to fasten all the windows up while you go on vacation.
    你出去度假时记住把所有的窗户都关好。
    If the road were not so jammed,I'd go on vacation somewhere.
    只要道路没那么拥挤,我就要出外度假。
    用金山在线一查就知道了啊,以上都是上面的例句。

    w***

  • 是对的吧

    素***

  • 不是

    w***

  • 从经验来判断应该是对的!

    g***