简单翻译,谢谢!

When you eat you put food in your mouth. To eat your food, you chew and then swallow it.

Electricity gives us light and heat. It is a king of energy. Electricity makes lots of machines work.

Your face is the front part of your head. Your nose, eyes and mouth are on your face.

好评回答
    当你吃东西的时候,你把食物放进嘴里.你吃进食物,咀嚼并吞咽下去
    电给了我们光明和热.电是一种能源,它可以驱动许多机器
    你的脸位于你头的前部.你的鼻子,眼睛和嘴在你的脸上

    l***