安室奈美惠07年演唱会 开场的2首歌名字

全部答案

  •   曲目
    01。Hide & Seek
    02。Full Moon
    03。It's all about you
    04。butterfly
    05。
      DARLING
    06。Come
    07。Luvotomy
    08。Should I Love Him?
    09。GIRL TALK
    10。
      FUNKY TOWN
    11。Hello
    12。人鱼
    13。Baby Don't Cry
    14。Step With It
    15。Chase the Chance
    16。
      The World of GOLDEN EGGS SPECIAL MOVIE
    17。CAN'T SLEEP, CAN'T EAT, I'M SICK
    18。WANT ME, WANT ME
    19。

      Violet Sauce (Spicy)
    20。Top Secret
    21。Pink Key
    22。CAN YOU CELEBRATE?
    23。Say the word (Breez House mix)

    你说的是安室奈美惠 playtour 2007演唱会的吗??要是是的话就是第1、2首的。

    刘***