《海绵宝宝》中文歌词

我儿子爱看海绵宝宝  尤其喜欢片头歌曲
想知道什么意思  谢谢

好评回答
      海绵宝宝的片头曲
     Are you ready kids?
    Aye Aye Captain!
    I can't hear you!
    AYE AYE CAPTAIN!
    ohhhhhh!!!!
    Who lives in a pineapple under the sea?
    SPONGEBOB SQUAREPANTS!
    Absorbant and yellow and poreous is he
    SPONGEBOB SQUAREPANTS!
    His nautical nonsense be somethin you wish
    SPONGEBOB SQUAREPANTS!
    Then drop on the deck and flop like a fish!
    SPONGEBOB SQUAREPANTS!
    Ready?
    SPONGEBOB SQUAREPANTS!
    SPONGEYBOB SQUAREPAAAANTS!!!
    孩子们准备好了吗?
    是的,船长!
    什么?
    是的,船长!!!!!
    喔……
    谁住在海底的菠萝屋里?海绵宝宝!
    他是一块会吸水的黄色小海绵!海绵宝宝!
    他开船时老是说废话!海绵宝宝!
    他掉下甲板时,老师严厉批评他!海绵宝宝!
    一起唱!
    海绵宝宝!海绵宝宝!海绵宝宝!海绵——————宝宝!
    哈哈哈哈哈~

    庸***