该如何回答? 签证问题?

 签证问题,1017表中的H3问题,该如何回答? Are you or any other person included in this application presently subject to military service obligations in any country?

全部答案

  • 可以忽略这个问题 填NO 理由: 1. 现役军人因私出境的审批是非常严格的,很难得到批准 没机会写 2. 无论在过去有无服过兵役,VO是不会查的 3. 只有到一定级别或特殊情况 才必须填YES 。符合条件3的人可能就不会在坛子了

    w***

  • 多谢。 不过他后面还有一个 If you have answered No, and you/they are a citizen of a country in wihch compulsory military service exists, please give details. 不是越扯越多了么。。。

    老***