求欧美组合乐队好听歌曲

求欧美组合乐队好听歌曲 不管是那个乐队只要是好听的歌曲我都要 要歌名和歌手

全部答案

  • 西城男孩My love  What about nowSwear it againYou raise me upNothing's gonna change my love for youI lay my love for youHave you everChange the worldIf i let you goUpdown girl 后街男孩Shape of my heartEverybodyAs long as you love meI want it that wayJust want you to knowLarger than lifeShow me the meaning of being lonely 当然还有很多优秀的乐队  比喻林肯公园等等  试听一下  都是很好的歌曲

    喜***