帮助翻译片谢谢了

The Center for Intelligent Information Retrieval, a National Science Foundation-created S/IUCRC Center, is one of the leading information retrieval research labs in the world. The CIIR develops tools that provide effective and efficient access to large, heterogeneous, distributed, text and multimedia databases.
CIIR accomplishments include significant research advances in the areas of distributed information retrieval, information filtering, topic detection, multimedia indexing and retrieval, document image processing, terabyte collections, data mining, summarization, resource discovery, interfaces and visualization, and cross-lingual information retrieval.

The Center for Intelligent Information Retrieval continues to support the emerging information infrastructure, both through research and technology transfer. The goal of the CIIR is to develop tools that provide effective and efficient access to large, heterogeneous, distributed, text and multimedia databases.

好评回答
    智能信息搜索中心(CIIR), 作为美国国家科学基金会设立的国家/工业一大学合作研究中心的一部分, 是全球领导性的信息搜索研究实验室. CIIR开发的软件工具提供查找大型、复杂的,分布式、文字及多媒体数据库的实用高效途径.
    CIIR在分布式信息查找、信息过滤、关键字搜索、多媒体分类及查找、数字图片处理、TB级大范围数据采集、数据搜索、信息摘要、资源查找、界面和可视化, 多语言信息搜索等研究领域均有杰出成就.
    CIIR通过研究和技术移植, 不断支持新出现的信息基础结构. CIIR的目标是开发查找大型、复杂的, 分布式、文字及多媒体数据库的实用高效的软件工具.

    小***

其他答案

  • 智能信息搜索中心(CIIR), 作为美国国家科学基金会设立的国家/工业一大学合作研究中心的一部分, 是全球领导性的信息搜索研究实验室. CIIR开发的软件工具提供查找大型、复杂的,分布式、文字及多媒体数据库的实用高效途径.
    CIIR在分布式信息查找、信息过滤、关键字搜索、多媒体分类及查找、数字图片处理、TB级大范围数据采集、数据搜索、信息摘要、资源查找、界面和可视化, 多语言信息搜索等研究领域均有杰出成就.
    CIIR通过研究和技术移植, 不断支持新出现的信息基础结构. CIIR的目标是开发查找大型、复杂的, 分布式、文字及多媒体数据库的实用高效的软件工具.

    y***

  • 信息智能?z索中心是由美??铱?W基金??企?I與大?W合作研究中心設立的,是世界信息?z索研究???室領先者之一.CIIR 開發的工具可?用?艨焖僭L??大型、不同?、分散式的文本及多媒體????
    CIIR 的成就涉及在以下研究領域取得的重大進步:分散式信息?z索、信息過?V、主題?z?y、多媒體索引及?z索、文?n?D像?理、兆兆位信息搜集、???窦⒄①Y源查找、介面及可?化及交叉語音信息?z索.
    信息智能?z索中心?⒗^續通過研究和技術轉?支持新興信息基礎架??.CIIR 旨在開發高效率的工具,令用?艨焖僭L??大型、不同?、分散式文本及多媒體????

    E***