JOKE OF THE DAY

New Words

A boy from France comes to America. He wants to learn some new words so he goes to the airport and learns "take off." Then he learnes "zebra" from the zoo and "baby" from the hospital. Then he goes home and says, ''Mommy, I learned new words today.'' She says, "Great, honey what did you learn?" He says, ''Takeoffzebrababy!''

好评回答

其他答案

  • 新的单祠
    来自法国的一个男孩到达美国。 他想要学习一些新的字,如此他去飞机场而且学习 " 起飞 " 。 然后他 learnes 来自医院的来自动物园和 " 宝贝 " 的 " 斑马 "。 然后他回家而且说,''妈咪,我今天学习了新的字。''她说,"大师, 蜂蜜你学习什么"? 他说,''Takeoffzebrababy!''

    s***

  • 新词A 男孩从法国来到美国。他想学会有些新词如此他去 这个机场和学会" 离开。"  然后他learnes " 斑马" 从动物园和"  婴孩" 从这家医院。然后他回家和说, ''Mommy, 我学会新 词today.'' 她说, " 伟大, 蜂蜜什么你学会?"  他说 , ''Takeoffzebrababy!''

    蓝***